Jatack.

En bubbelpool och en bastu vore inte helt fel just nu. Och en torr och skön morgonrock. Och tofflor. En bra film. Och något gott att smaska på. En massör. Och fotbad.

Jag fryser, är trött och är mosig i hela kroppen. Vädret ute gör inte saken bättre direkt. Knappt någon sömn i natt på grund av orolig kropp. Kanske är jag på väg att bli sjuk? Vill inte.

Som fisken.

På med kostymen och iväg till Parlamentet med unbjudningar i hand. Släpptes in av en assistent till en nära medarbetare och väl där inne var det som att jag inte hade varit borta alls. Jag kände mig nästan som hemma. Hmm. Kanske att överdriva lite. Men det kändes skönt i alla fall.

På två dagar har jag och Andreas lyckats träffa vice ordförande för Kommissionen Margot Wallström, två svenska Europaparlamentariker och fem stycken assistenter. Inte illa alls av två stycken som inte hade något möte inplanerat från början.
Det handlar bara om att visa sig inne där allt händer - och man blir sedd.

Nykterhetsrörelsen är känd bland de svenska parlamentarikerna. Men bra kan bli bättre - alltid!

Im home.

Tänk att få sitta på en parkbänk, äta medhavd lunch, solbrillor på näsan, skinande sol, blå himmel och bara vara helt nöjd med sitt liv?!

- Detta var precis det jag gjorde idag i Ambiorix här i Bryssel. Fy sjutton vad avundsjuk jag är på
Andreas som får vara här i ett halvår. Jag vill också!



Äh. Tillbaka från drömmarnas land och tillbaka till fruit de frais.


Here I am again.

Jorå - nu har jag kommit till Bryssel igen. Fast bara för en vecka. Men ack så skönt att vara här igen. Snart ska jag springa till en vän som jag inte sett på hela sommaren. Från att ha träffats varje dag i ett halvår, till att inte ses alls på några månader. Abstinens på hög nivå.


Och bara så att ni vet. Man kan se McDonalds skylten från flygplanet. Ja, alltså inte när planet är som högst, men halvvägs ner. Det ni! Snacka om att synas. För om piloten skulle bli hungrig och känna för en flottighamburgare, då kan de säkert landa på Drive in och beställa. Se upp!


Långa dagar

Hela veckan har präglats med långa utbildningar och många möten. Många tankar dygnet runt och idag har jag fått koll ( i alla fall mer) på de utbildningar som jag kommer att hålla i ute i landet.

Nu är det tyst i lokalerna och jag ska strax hem. Och tänk att få längta till jobbet när man vaknar och sen längta hem till en underbar lägenhet - varje dag. Ett evigt längtande, men det bästa är ju ändå att jag inte behöver längta så mycket. i nästa stund är jag på plats.
Jag tycker synd om dem som inte trivs på sitt jobb eller känner sig obekväma i sin arbetsroll. Vissa säger att man ska skilja på arbete och privatliv. Och visst ska man det. Men det är svårt när jag har hela mitt engagemang i rörelsen som jag jobbar för. Jag är mitt arbete. Helt klart. Och det behöver inte betyda att jag inte har något liv utanför min arbetstid. Snarare tvärtom.

Bland det bästa dessa nybörjardagar är nog att
chefen springer runt och nynnar på After Darks bidrag i 2007 års melodifestival Åh när ni...

Jag?

Jag har blivit en riktig sådan där storstadsbo som man kan se i många amerikanska filmer.

Jag är en sån där som går fort, dricker medtagen varm dryck, bär klackar, suktar efter suchi samtidigt som man suckar djupt när man missar att gå på långt fram i tunnelbanan. Allt samtidigt. Herrehjälp. Jag har blivit stockholmare.

Pust.

My first day

Hur bra som helst. Verkligen. Oyes.

Alldeles strax hemma

Bara några dagar kvar av cirkusskolan nu. På lördag är sista arbetsdagen,och jag får äntligen bo i min lägenhet. Börja leva,med andra ord.

Fantastiska barn i Nyköping och med allt cirkusande. De är helt otroligt bra. Jag vill ha sådana fantastiska barn jag med. En dag.


Nu - dags att åka tillbaka in i min boks värld.

Inflyttad.

Jag bor härmed i Sköndal. I en tvåa med stort kök och möblerbar hall. Och badrum med golvvärme.Och balkong. 
Har fått upp allt och stormtrivs. Med färger och möblemang. Men kanske mest med min nyinvesterade tv. Oyes. 

Sväng förbi så får du en bulle!