Tjing!

Sitter på stadsbiblioteket i Stockholm just nu. Missade bussen till universitetet innan. Eller missa o missa. Chauffören körde bara förbi mig tre gånger. Kan bero på att bussen var ganska full och att jag hade tre dagisavdelningar på samma hållplats som jag. Trist. De låser dörrarna idag. Så det blir inte mycket av det när man blir mer än en kvart försen. Då kan man lika bra gå till biblioteket och plugga i stället. Eller hur?!

Är fortfarande inte riktigt frisk. Illa. Har en konstig känsla i lungorna. Men det försvinner väl så småningom. Har varit konstigt sjuk i över en vecka nu. Känns inte riktigt som det ska när man är höstförskyld. Men men. Det går väl över när jag gifter mig...

Ikväll blir det träning i Vagnhärad. Ska inte träna själv den här gången, utan endast hjälpa mina trampolinhoppare. Det är ju snart tävling i Stehag, då gäller det att vara på topp. Ska bli kul att få se mina hoppare tävla. För en del av dem så är det första tävlingen, medan den andra för två av dem. Kul med pirrighet. Och helt fantastiskt att tävlingen är i Stehag. Det betyder att jag kommer hem. Oyes!

Ska till Göteborg i helgen. Och ha semester. Inte göra något alls. Ta det lugnt och skönt. Ska sova på hotell och kolla på Carl Einar Häckner på lördagkväll. Kul idé! Ska bli så himla mysigt. Man måste ta hand om varandra nu när hösten kommer. Mys!

Nu måste jag börja plugga. Lite självdiciplin. Jepps.

Jorå.

Några dagar sedan jag skrev, men det har helt enkelt inte funnits tid och ork. Har varit/är tokförskyld hela veckan. Det finns inget jobbigare på nätterna än att inte kunna andas. Men jag har det bra. Jag blir omhändertagen.

Annars har det inte hänt något särskilt faktiskt. Min telefon funkar ganska bra nu efter många om och men. Trist. Men nu är det på bättrinsväg.

Tänker en del på min dröm. Vet inte hur jag ska tolka den. Men det löser sig väl.

Äh. Snart dags att få reda på resultatet på tentan. Är hypernervös. Håll tummarna för mig.

Tjing så länge!

Telefonkis!

Har köpt en splitterny telefonk idag. Z610i - Sony Ericsson. hur snygg som helst! Är helnöjd. Har dessutom skaffat mig Telenor nu som opperatör. Gött.

Har precis sett Wallanders Brandvägg. Rolf Lassgård är helt otrolgit bra.

Nu är det dags sova!

Tentaslut

Tro inte att jag tröttnat på att blogga. Tvärtom. Jag har bara inte haft tid att dela med mig av mina händelser de senaste dagarna. Ledsen.

Har precis kommit ut från tentasalen nu. Förtsa "riktiga" tentan är nu avklarad i Sociologin. Känns faktiskt ganska bra. Inte jättesvårt och inte jättelätt heller. Precis som det ska vara. Skrev på 2,5 timmar. Och det tror jag är ganska bra faktiskt. Jag hann inte bli så där trött och seg som man kan bli om man sitter ner länge på samma plats. Skönt! Fick nog en av de bästa platsen man kan ha just i den salen. Längst fram vid fönstret - så jag hade hela parken framför mig och såg hur långt som helst. Bra för kreativiteten. Bättre där framme med den utsikten i stället för att sitta och glo in i någons rygg. Helt klart.

Ikväll är det gå ut som gäller. Ska festa loss med mina kursare och dansa järnet. Ska bli hur kul som helst tycker jag. Har köpt in en tjusig och enkel grön tröja som jag ska ha på mig med schyssta smycken på det. Glammigt och tjusigt. Men är lite osäker på Nivå22, det verkar inte vara det mest roliga stället här i stan har jag hört, men annars får vi ta tag i grejen Evelina och dra till någon schysst dansställe. Jepps!

I morgon ska jag bara ta det lugnt. Blir bjuden på middag på Haga, mums. Det är ju min helg den här helgen. Du sa det!

Nix pix. Nu ska jag slänga mig på bussen till Tre Liljor. Ska äta lite och sen ska jag till Hornstull och göra mig i ordning för kvällens uppdrag - dansen!

Fototävling - rösta på mig!

Hjälp mig att vinna Metros fototävling! Jag behöver din hjälp för att ta hem priset för bästa bild i tidningen Metros fototävling. Snälla hjälp mig! Alla som röstar har dessutom chansen att vinna priser - ni med. Så snälla. Rösta på mig! Besök hemsidan: www.metrophotochallenge.se och klicka på finalbilder och sök sedan efter följande BILD- ID. BILD-ID: 5052 - Ett sista dopp 5190 - Akta Gejsern 5192 - Ramla ur bild

Jaja.

Hmpft. Jaja. Vi få väl se hur den nya regeringen sköter sig. Det är bara att hålla tummarna att det funkar.

Näpp. Nu är det nog minsan lite icecream för min del. Så det så!

Tjing!

Plugg idag. Plugg i morgon. Plugg varje dag. Men det är väl så det ska vara?!


Har köpt ett par skor idag. Men inte till mig. Utan till Elin. Ska skicka hem dem till henne idag. Eller så blir de i morgon. Riktigt schyssta skor. Om jag bara hade haft de pengarna så hade jag nog struntat i att skicka i väg dem.. ;)

Ska köra ut min cykel idag. Ska bli skönt att cykla till bussen och inte behöva gå i rusk och regn. Sköönt!


Näpp. Nu är det middag som gäller.

Hmpft...

Varför tar hjärnan en paus i bland från allt annat och bara funderar på en enda sak? Varför blir liksom allt annat i livet luddigt och bara försvinner i dessa ögonblick? Det enda som finns kvar blir isönderfunderat och man håller på att svimma av alla tankar. Att det kan bli så i hjärnan. Eller i alla fall i min.
Önskar att du kunde höra av dig så att vi kunde reda ut mina tankar och se om du har lika. Och då kanske göra något av det?

Vill du, så hör av dig. Jag finns alltid här. Oavsett vad det handlar om.

Tankar vs drömmar

Drömde en dröm i natt som jag inte kan sluta tänka på. Tredje gången jag drömde samma dröm. Helt otroligt. Jag vet inte vad drömmen ska betyda. Vill jag det som sker i drömmen, eller är det något som jag bara hoppas på? Eller är det bara något som jag drömmer om? Jag har verkligen ingen aning. Ingen alls.

Någon som vill hjälpa mig?

Återresa

Nu har lilla Isabella och Monika åkt tillbaka hem till skåne. En underbar helg med underbara upplevelser och personer.
Den bästa helgen på länge. Väldigt länge.
Kan det inte alltid vara så?

Jag undrar jag.