I väntans tider.

Sitter i trädgården och äter frukost, surfar, solar och väntar på soffan som ska levereras idag. Solen värmer riktigt skönt och apelsinjuicen har nog aldrig smakat så mycket sommar som just nu. Gräset är nyklippt och när det blåser kommer en frisk vind av gräs upp. Åh vad jag gillar min trädgård!

Långhelg. Jojagtackarjag. Med hela mitt hjärta. Bilen ska få rulla ner till Skåne igen och helgens två första dagar ska avnjutas med familjen. Resten av helgen ska jag ligga i min trädgård och vila. Eller åtminstone inte ha så mycket att göra - well, förutom att bestämma mig för hur badrummen ska se ut. Och beställa den gigantiska tv-hyllan/bokhyllan/väggfasaden Bestå. Hundratals delar ska beställas för att skräddarsys till väggen i vardagsrummet.


Men snart. Snart har jag ett hem, och inte ett renoveringsobjekt.

Och för övrigt älskar jag min grill.

Mycket på g.

Det är mycket som händer. Och allt händer ofta på samma gång. Och när ingenting händer - då blir det ingenting gjort. Allt för att hålla balansen. Allt för att försöka orka ta sig i genom.


Huset är snart klart. Målningen är färdig. Trappan klar. Nu dags att flytta in och bli husägare. Och i helgen ska jag skruva ihop min nya grill. I löööve min grill. Tror jag - jag har inte provat den än.
Om en månad får jag bo på en bäddsoffa igen. Men bara en månad. Och det medan byggarna river ut det gamla köet och badrummet och sätter upp sprillans nytt överallt. Jag längtar tills allt är färdigt. Kanske kan jag börja landa och få en vettig vardag.


Samtidigt hoppas jag på att hösten ska infinna sig och förhoppningsvis ge mig en ny väg att gå.