Sleepless in Stehag?

Tuff dag. Funderar på att gå och lägga mig och vakna om några veckor. När allt är löst. Går det? Snälla, ge mig en chans.

Har gjort massvis idag. Gjort klart PM:et, fixat lite med midsommargrejerna, skrivit ner hela intervjun från bandspelaren och putsat fönster. Gött. Och sen har jag fikat med en underbar vän. Det borde finnas fler.

Over and out. Sleepless? Jepp. Troligtvis.


Jorå så att...

Har äntligen skrivit av mig lite. Skönt.


Är hemma just nu. Det är också väldigt skönt. Ska vara hemma här nu till söndag, sen åker jag en tripp till Stockholm och sen bär det av till Bryssel. Undrar hur det kommer att gå. intressant kommer det att bli i alla fall - var så säker.

Dags att nanna? Jepp.

Vuxna?

"We're adults. When did that happen? And how do we make it stop? "
- Meredith i Grey´s Anatomy



Passar in på mig just nu.

Men nu förstår jag allt.

Jobbigt trött

Har varit en lång helg det här. Skulle egentligen åkt hem i kväll, men tågbiljetterna strulade en aning. Så jag sitter just nu i Stockholm och ska åka ner i moronförmiddag, med flyget. Eller så ska jag åka med Gunilla - för hon ska visst till Stockholm på onsdag, gratis är gott!!

Ska sitta här några timmar till puh.
Någon som har en rolig historia?

Schuuveeräänt!


Idag var det plugg, möte med midsommar och sen lite skön slappighet i soffan med Louise. Fick reda på att hon är ett huge fan of Fredrik Virtanen. Och minsan. Vi fick reda på att han skulle spela på Tranan ikväll ( något han gör varje onsdag) och det är ju bara några få kvarter härifrån. Så - på med en schysst tröja, lite fräsch lukt och så begav vi oss i väg för att få se Virtanen in real life. Och vilken kille!

Schysst ställe, schysst musik ( framför allt den där som vi inte vet vem som sjunger(introt till Gilmore Girl's)) och schyssta killar som lämnade två barstolar till oss. Och en äcklig gubbe. Men ganska rolig. Nu i efterhand.
Under en otroligt god alkofridrink vid baren så började någon helt plötsligt att sniffa mig i nacken. Och det var ingen trevlig sniff direkt. Blä. Mannen (gubben) (som dessutom var packad och pratade irländska) försökte söka kontakt med mig och Louise. Det gick inge vidare. Och han förstod nog inte hinten av att vi inte var intresserade av att han skulle köpa drinkar till oss. Nejtack.
Han: Do you understand me?
Vi: Yees.
Han: Schuuveeräänt!

Okej..
Så. När hans stol blir tagen ( eller när han gett bort den till sin polare?!) frågar han mig om han kan få dela stol med mig ( på irländska?) varpå jag svarar no, I don't think so. Och han frågar: Is it too much? Jag svarar - Yes, it´s too much.
Is it too much??? Han blir galen och frågar - why is it too much?? och försöker putta ner mig från stolen, då han försöker sätta sig på den.
Oookeejj. Låt gå. Varsågod. Ta den förbaskade stolen, om du så gärna vill ha den...

Vi går därifrån, för vi skulle ändå gå då, och på vägen ut frågar killen som gett mig barstolen i början av besöket: Var det inga bra stolar? Jag svarar: Jorå, men inte sällskapet, varpå han svarar - jag vet!

Trist att någon, en gubbe som fått i sig för mycket och som inte kan socialisera sig med omvärlden, kan göra så att man kan få lite ont i magen så här i efterhand. Trist. Men allt annat var schysst. Jäkligt schysst. I like! We´ll be back!

Samma ställe om tre veckor. Bestämt.

Nepp. Nu ska jag gå och lägga mig, ska träffa Louise i morgonbitti. Sen blir det plugg och sen en tripp till Vagnhärad för träning. Kul.

Pengar på fredag. Schuuveeräänt!


Peak!

Yes! i går ringde Malin Ek från Peak Performance mig efter att jag mailade henne för över två månader sedan. Hon ville att jag skulle komma till deras ateljé och ta mått på mig för att eventuellt bli deras nya provmodell.

Och idag var jag där och de tyckte om mig! Måtten var det som de vill ha, och ja, nu är jag deras provmodell. Så ofta jag kan och så ofta som de behöver mig! Yes! Jobb ärlikamed Pengar. Yes! Fatta va häftigt att få komma in i deras ateljé där de gör prototyperna till alla kläder. Och där de designar alla kläder. Helt grymt schysst! Yes! Yes! Yes!

Är superglad. Dags att fira??

Helt slut

Hel helg med skoj, jobb, asgarv, tårar, hoppning, knäleder ur led, sjukshus, för lite sömn, lastning, skoj.

Full helg. Kort sagt. Men hur kul som helst!


Trött. Som tusan.

Någon som vet hur man skickar MMS hit?

Försöker få till att kunna skicka mina MMS till min blogg. Mailade till supportern här. Men jag förstår inte i alla fall hur man ska göra.

Någon som kan? HJÄLP!


Tack.

Puh

Har haft en relativt ledig dag. Hämtade DMTmattor innan idag, efter det har jag varit ledig. Skönt faktiskt, men nu är jag ganska rastlös. Funderar på vad jag ska göra för att springet ska försvinna. Inte springa i alla fall. Det får jag ju inte. Bläigt värre!

Sitter framför tv:n och småkikar, pratar i mobil och skriver blogg. Samtidigt! Vilken tekniknörd jag blivit. Nästan så jag blir mörkrädd.

Förkväll på tv:n. Inge vidare program. Kunde ha varit så mycket bätte om man satsat lite mer...

J.

Norrlänningarnas IKEA?

IKEA i Haparanda? Herregud. Kaos när norrlänningar får en butik till dem... ;)

Yeah!

Hela domarlaget fixat nu till helgen. Det har tagit tid, men himlarns vad bra det kommer att bli i helgen! Oyes! Gött.

I morgon bär det av till Upplands Väsby för att hämta DMT-prylar. Ska åka dit tidigt med Folke, klubbens farfar. Haha!

Nepp. Åter till plugget.

Tjo!

Brrr!

Sitter i min stuga. Mysigt. Visserligen så är det svinkallt och nu tror jag minsan att min braskamin har börjat få fyr. Det tog några timmar. Puh.

Har varit hos distriktssköterskan idag och kollat om jag har astma. Det har jag inte tydligen. Skönt. Vill inte ha något som begränsar min kapacitet. Det är bara jobbigt.
Men som tur var så hade jag inga problem med det. De tror att jag har en infektion i luftvägarna som har krupit ner till lungorna. Så, jag får inte röra mig så att jag blir andfådd i två-tre veckor. Trist. Bläigt.

Yees! Brasan har kommit igång. Då dröjer det inte länge förrän det blir lite varmare här nu. Skönt.

Vi hörs.

Host host tenta host host

Mitt bloggintresse finns kvar. Var inte oroad kära kamrat. Men det ska finnas tid och ro till det också. Mindre med den biten. Men ska försöka skärpa till mig. Lovar.

Har precis kommit ut från en tenta. Det borde vara förbjudet att dra upp studenter innan kl sju för att kunna åka till universitetet och göra en tenta kl åtta. Fattar inte riktigt hur de tänker. Från åtta till tolv. Tror de inte att man skriver bättre om man får sova lite längre? Och dessutom en lördag? Helt ofattbart. men men. Nu är det gjort. Tidigt. Jäsp!

I går var jag hos doktorn i Stenhamra. Gullig liten vårdcentral. Har ont i mina lungor. Efterhängsen hosta efter en förskylning jag hade för ca en måndag sedan. Doktor Löf visste inte riktigt vad det kunde vara. Astma gissade han på. Hade ingen aning att man kunde få det när som helst. Skumt. Eller så är det kikhosta. Ska göra lite prover nästa vecka och få reda på vad det handlar om egentligen. Hatar att gå till läkare. Men han verkade faktiskt ganska skön. Det konstiga var bara att han var tokförskyld. Ska inte en doktor stanna hemma om den är sjuk? Kan han/hon inte smitta den svaga och de med redan nedsatt immunförsvar? De gamla? Skumt det med.

Nu ska jag åka bussen hem. Ska nog gå och lägga mig en timme. Eller så blir det en mysig film med lite frukost - för sådan slank minsan inte ner innan tenta. Förtok för tidigt.

Hörs.

Oväntat.

Fick ett oväntat, och inte minst sagt chockerande samtal idag som gjorde så att man fick sig en rejäl funderare. Jobbigt - men bra. Nu vet jag verkligen vad jag vill och inte vill. Skönt. Har verkligen ingen förvirring kvar nu. Men en sak är säker. Det är många frågetecken kvar nu. Antagligen så kommer de alltid att finnas där - tror nog inte att jag någonsin kommer att få dem besvarade. Tyvärr. Men det är nog nyttigt för mig. I nuläget. Och fram över. Eller?


Vi hörs. Eller?

Hemmaplan.

Nu har jag landat i Skåne igen. Igen och igen. Det var ju faktiskt två månader sedan sist. Det känns faktiskt som en halv evighet. Ska bli skönt med nära och kära- behöver det.

I morgon ärdet trampolinhoppningstävling som gäller för hela slanten. Skulle ju egentligen ha med mig hoppare från Trosa FK, men resan blev inställd i sista minut. Så jag fick ta flyget ner hit i stället. Jag undrar hur tävlingen kommer att gå. Det känns halvbra planerat som det är nu. Alltså av den som är ansvarig.Men det blir väl en tävling, det kan vi i alla fall hoppas på. Själv ska jag speaka. Igen. Börjar få in snitsen på det nu. :)

Sen ska jag träffa en mycket god vän. Vet inte vad vi ska hitta på, men det spelar faktiskt ingen roll - bara jag får träffa denna underbara person.
På söndag blir det att vara hemma med familjen, och förhoppningvis träffa Agnetha. Och på måndag ska jag till tandläkaren (usch) och sen träffa mamma och sen åka till Monika och träffa min systerdotter. På tisdagmorgon åker jag tillbaka till Stockholm och ska på seminaire, sen bär det av till SVThuset för inspelning av Så Ska Det Låta. Fullskapäckat som bara den. Och dessutom har jag en tenta pålördag.MIndre kul. Blä!

Nix. Sängen kallar. Ska upp sju i morrn. Blä det med.

Over and out!