Frågan är

Puerto Rico, New York, Venedig, London eller Thailand. Vart ska jag resa i höst/vinter?

Alla ställen lockar på olika sätt. Säg mig. Vart ska jag resa? Eller kanske någon helt annan stans?

Oyes!

Nu har jag beställt den! Om bara några dagar kommer den hem till Stehag - där den ska hämtas upp med limosin (opel) och röd matta (bakluckans gummimatta?)

Alla säsonger! Tjohoo!


Tjong

Sitter på jobbet, i alla fall någon timme till. Sen ska jag sätta mig i bilen och köra ner till Hestra. Ändrade planer. Först Hestra, sen Gotland, sen Hestra igen. Sen Skåne. Längtar till Skåne. Vill dit nu.  

Vädret bjuder på solbränna, jävligt givmilt...

Usch.

Jag hatar att bli så här varm. Sola? Blä.

(Och datorn är stekhet här ute av solen.) Autch.

Vad gör man?

Lägenheten är fylld med prylar, flyttkartonger och slipdamm. Just nu  håller en chilenare på att lägga golv i vardagsrummet. Det blir säkert bra när det blir klart. I morgon vid lunch är det tänkt. Själv tillbrungar jag dagen i sovrummet med fördraget drapperi och öppen balkong. Slipdammet letar sig in överallt. Jag har aldrig varit mer beroende av lipsyl som dessa dagar.

Halv åtta skulle golvläggarn komma. Halv nio ringde hans chef och sa att han var sen (no shit, Sherlock!) och skulle komma inom en halvtimme. Själv gick jag ut på balkongen och sitter fortfarande här i typ inga kläder (i hopp om att få lite sol som stannar på min kropp) och läer fyra tidningar som jag var nere och köpte innan. Att vara barnvakt åt några golvläggare är inte så roligt som jag trodde det var.

Det finns flyttkartonger att packa upp, överallt behövs det städas. Och jag vill inte göra något av det. Det är ju trots allt semester (vilket jag har sagt varje dag nu i fjorton dar). Snart är semestern slut, och då ska allt vara fixat. För när min semester börjar igen, då ska allt vara klart. Dåska jag ägna mig åt familjen och the circusschool.