Schuuveeräänt!


Idag var det plugg, möte med midsommar och sen lite skön slappighet i soffan med Louise. Fick reda på att hon är ett huge fan of Fredrik Virtanen. Och minsan. Vi fick reda på att han skulle spela på Tranan ikväll ( något han gör varje onsdag) och det är ju bara några få kvarter härifrån. Så - på med en schysst tröja, lite fräsch lukt och så begav vi oss i väg för att få se Virtanen in real life. Och vilken kille!

Schysst ställe, schysst musik ( framför allt den där som vi inte vet vem som sjunger(introt till Gilmore Girl's)) och schyssta killar som lämnade två barstolar till oss. Och en äcklig gubbe. Men ganska rolig. Nu i efterhand.
Under en otroligt god alkofridrink vid baren så började någon helt plötsligt att sniffa mig i nacken. Och det var ingen trevlig sniff direkt. Blä. Mannen (gubben) (som dessutom var packad och pratade irländska) försökte söka kontakt med mig och Louise. Det gick inge vidare. Och han förstod nog inte hinten av att vi inte var intresserade av att han skulle köpa drinkar till oss. Nejtack.
Han: Do you understand me?
Vi: Yees.
Han: Schuuveeräänt!

Okej..
Så. När hans stol blir tagen ( eller när han gett bort den till sin polare?!) frågar han mig om han kan få dela stol med mig ( på irländska?) varpå jag svarar no, I don't think so. Och han frågar: Is it too much? Jag svarar - Yes, it´s too much.
Is it too much??? Han blir galen och frågar - why is it too much?? och försöker putta ner mig från stolen, då han försöker sätta sig på den.
Oookeejj. Låt gå. Varsågod. Ta den förbaskade stolen, om du så gärna vill ha den...

Vi går därifrån, för vi skulle ändå gå då, och på vägen ut frågar killen som gett mig barstolen i början av besöket: Var det inga bra stolar? Jag svarar: Jorå, men inte sällskapet, varpå han svarar - jag vet!

Trist att någon, en gubbe som fått i sig för mycket och som inte kan socialisera sig med omvärlden, kan göra så att man kan få lite ont i magen så här i efterhand. Trist. Men allt annat var schysst. Jäkligt schysst. I like! We´ll be back!

Samma ställe om tre veckor. Bestämt.

Nepp. Nu ska jag gå och lägga mig, ska träffa Louise i morgonbitti. Sen blir det plugg och sen en tripp till Vagnhärad för träning. Kul.

Pengar på fredag. Schuuveeräänt!


Kommentarer
Postat av: Louisen

Lucia. Schuuveeräänt!


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback