Vill du jobba i Bryssel?

Vill du spendera höstterminen i Bryssel? Vill du jobba med politik och vara med och påverka på europanivå? Då är det här chansen du har väntat på!

UNF, NBV och IOGT-NTO söker nu tillsammans en person som under hösten jobbar som trainee i Bryssel.


Som trainee är du nykterhetsrörelsens förlängda arm i Bryssel. Du får träffa och påverka parlamentariker från såväl Sverige som andra länder, och representerar IOGT-NTO, NBV och UNF på olika seminarier och mingel. Du förbereder och tar emot besöksgrupper från nykterhetsrörelsen och NBV:s samarbetspartners. Du kommer att assistera IOGT-NTO och NBV:s personal med praktiska och administrativa göromål på plats. Visst arbete hemma i Sverige kan förekomma under perioden. Medlemskap i nykterhetsrörelsen är ett krav och erfarenhet av ideellt arbete är meriterande.


Som trainee får du ett eget rum att bo i på vårt kontor i Bryssel. Vi står också för mobiltelefon och resor med kollektivtrafiken. Dessutom får du lektioner i franska och ett arvode som ska täcka mat och nöjen.


Har du några frågor eller är intresserad av att söka platsen, hör av dig till:

Jeanette Ahlgren              0701- 90 84 45                  jeanette.ahlgren(a)nbv.se
Susanna Odin                   0733- 72 62 29                 susanna.odin(a)iogt.se

Robert Damberg               0702- 75 52 25                 robert snabela(a)unf.se


För ansökan, skriv ett kort personligt brev om vem du är och vad du gjort tidigare. Vi vill ha din ansökan senast den 30 april 2009. Intervjuer sker under vecka 19 och vecka 22. Du börjar tjänsten den 24 augusti, eller enligt överenskommelse.

Skicka din ansökan till jeanette.ahlgren(a)nbv.se.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback