Back on track.

Stockholm - Bryssel - Köpenhamn - Stockholm - Borlänge  - Jönköping - Stehag/Höör - Jönköping - Stockholm - Vagnhärad

Lång resa. Från förra måndagen till ikväll. Och jag har inte varit hemma sedan resan började, trots besök i i hemstan. Men ikväll, typ vid 23, får jag hälsa på mitt hem igen. Oyeah!

Kommentarer
Postat av: Susanne

Ja, jag tycker allt att det är lite svårt att hänga med och komma ihåg på vilken plats du befinner dig. Tur då att bloggen (och FB) håller oss uppdaterade. :)



Förresten får du gärna ändra i dina inställningar så jag får HELA ditt bloggflöde till min google reader. När du loggat in och befinner dig på "översikt", finns det en flik som heter "inställningar". Där väljer du att kryssa i den andra rutan med texten "Lämna ut hela inlägg i rss-flödet". Då bleve jag väldans glad! :)

Postat av: Jeanette

Visst är det svårt Susanne! Jag har själv svårt att hänga med i svängarna ibland. Nu har jag ändrat i inställningarna, jag tror minnsan att det är hela bloggsystemet som har lagt till den rutan nyligen. Jag har samma problem med många andra bloggar som jag följer - och de som har blogg.se har ändrats. Skumt! Men åtgärdat.

2008-12-15 @ 19:26:58
Postat av: Charlie

Välkommen hem igen ^^

2008-12-16 @ 14:41:45
Postat av: Susanne

Tack! Nu fungerar det bra att läsa hela ditt flöde! :)



Blogg.se gjorde en uppdatering för en tid sedan och ändrade då default-inställningarna till att ha ett kort RSS-flöde till oss som läser via t.ex. google reader eller bloglines. Kanske för att locka till mer trafik på bloggarna, då man tror att de som läser flödet ska klicka sig in på bloggen. Men det blir precis tvärtom tror jag, eftersom det finns så många bloggar man vill följa och man hinner läsa fler via RSS-läsare. Är inlägget intressant klickar jag mig in och skriver en kommentar, men ser jag bara en del av flödet bryr jag mig inte alls om bloggen. Fast det är jag det. :)



http://info.blogg.se/2008/december/publicera-bara-en-gang.html finns en debatt om RSS-flödet.

2008-12-17 @ 17:20:46
URL: http://sassa.webblogg.se/foto

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback