Bunch of people

Nyss hemkommen från kvällens utgång. Riktigt riktigt roligt, trevligt och mysigt. Kommer deffinitivt att göra om det med samma människor - i really hope so.

Träffades vid tolv, irrade runt på metrostationen ( well, only me) och sen gick vi till en pub som var jättemysig och satt där i två timmar. Sen var det matdags för Luka ( han är som skalman...) och det blev pommes + korv + majonäs - allt i en baguette = belgisk nattmat tydligen.
Sen dansade vi in på ett brasilianskt ställe och shakade lite salsa där - riktigt kul. Sen gick vi vidare till ett ställe med lite folk, bra musik och alldeles för stort dansgolv. Men vi fick upp en del folk på det till slut. Mission completed.

Sen bar det av hemmåt - då vi isåg att alla andra ställen stängt och vi var de enda som letade efter ett nytt ställe att shaka på. Så vi gick hem och hörde fåglarna sjunga i kör hela vägen hem. Och visslandes ut i natten sa vi hejdå. En spanjor, en fransman, en flamländare, två slovenier också jag. En underbar blandning. En underbar kväll.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback